ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08-06-2019

2019-07-29

Διατηρείται ο αίθριος καιρός σε γενικές γραμμές σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα καθ'όλη την διάρκεια του Σαββάτου και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν ολιγόλεπτες και τοπικού χαρακτήρα καταιγίδες στα βουνά της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της βόρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις στα πελάγη με ένταση 3-4Bf. στο Ιόνιο και 5-6Bf. στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε νέα άνοδο θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 14 έως 33 βαθμούς, στα δυτικά από 15 έως 34 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 17 έως 34 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 18 έως 32 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΔΒΔ διευθύνσεις εντάσεως 3-4Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν πολύ πρόσκαιρες και τοπικές καταιγίδες μόνο στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3-4Bf. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας