ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-01-16

2019-07-22

Εμφανέστατα βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός την αυριανή ημέρα σε ολόκληρη την χώρα καθώς καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας δεν αναμένονται πουθενά φαινόμενα. Τα δυτικά τμήματα της χώρας και συγκεκριμένα το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελ/νησος, τις πρώτες πρωινές μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες θα έχουμε κάποιες νεφώσεις, υπολείμματα της διαταραχής που επηρέασε τις περιοχές αυτές με πιθανές ψιχάλες στα ορεινά, γρήγορα όμως και εκεί οι νεφώσεις θα διαλυθούν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Εξασθενημένοι θα είναι οι άνεμοι και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο. Στο Ιόνιο θα έχουν στραφεί σε βορειοδυτικούς εντάσεως 4-5b. ενώ στο Αιγαίο επίσης θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ένταση γύρω στα 4-5b. και πιθανώς στο νότιο τμήμα των Κυκλάδων 6b. Στα ηπειρωτικά οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις εντάσεως 2-4b.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια χώρα από -3 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην δυτική χώρα από -1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην κεντρική και νότια χώρα από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου ενώ στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.