Συνεχίζεται η καλοκαιρία στην χώρα μας - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος την M.Δευτέρα 13/04/2020

2020-04-12

Συνεχίζονται οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών και την Μ.Δευτέρα στην χώρα μας καθώς η ηλιοφάνεια θα αποτελέσει το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας για όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο βόρειο Αιγαίο σταδιακά οι άνεμοι θα στραφούν σε Ν. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 5 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά από 9 έως 23 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 24 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 10 έως 22 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας