Ψύχρα την νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά - Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος την Τετάρτη 23-10-2019

2019-10-22

Διατηρούνται οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών και την Τετάρτη στην χώρα μας αφού η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Στην Κρήτη και την Κάρπαθο θα κάνουν την εμφάνισή τους τοπικές νεφώσεις που δεν αποκλείεται το μεσημέρι και το απόγευμα να δώσουν πολύ τοπικά φαινόμενα στα ορεινά. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από Β κυρίως διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από Β διευθύνσεις ισχυροί μέχρι 7Μπ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 6 έως 25 βαθμούς, στα δυτικά από 7 έως 28 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 8 έως 25 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 14 έως 23 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγες μόνο νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 5-6Μπ και στα ανατολικά μέχρι 7Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας