Σχεδόν αίθριος ο καιρός την Κυριακή - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 01-03-2020

2020-02-29

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν την πρώτη ημέρα της Άνοιξης σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα καθώς η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει. Μοναδική εξαίρεση θα αποτελέσει το βόρειο Ιόνιο όπου το βράδυ ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από Ν διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 Μποφόρ και στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 0 έως 14 βαθμούς, στα δυτικά από 1 έως 15 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 3 έως 16 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 3 έως 17 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις ασθενείς με ένταση μέχρι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας