Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας με κρύο την νύχτα και το πρωί - Ο καιρός το Σάββατο 27/03/2021

2021-03-26

Αρκετά καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε γενικές γραμμές στην χώρα μας κατά την διάρκεια του Σαββάτου, καθώς τα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα είναι μεγάλα στις περισσότερες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές. Κάποιες νεφώσεις θα τις έχουμε κυρίως στην περιοχή της Κρήτης, ενώ το απόγευμα από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από ΒΔ κυρίως διευθύνσεις που στα Δωδεκάνησα και στο Καρπάθιο η ένταση θα φτάνει τα 5 Μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από -6 έως 15 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από -2 έως 15 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 1 έως 14 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 6 έως 14 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2 με 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας