Συνεχίζεται η καλοκαιρία και την Τρίτη - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 25-02-2020

2020-02-24

Διατηρούνται και την Τρίτη οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην χώρα μας καθώς η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από Ν διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 Μποφόρ και στο Αιγαίο αρχικά από Β διευθύνσεις που βαθμιαία θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 3 έως 15 βαθμούς, στα δυτικά από 3 έως 18 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 5 έως 19 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 8 έως 18 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 (τοπικά και 19) βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν κυρίως διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας