Βελτιωμένος ο καιρός την Τετάρτη - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος 27-11-2019

2019-11-26

Βελτιωμένος προβλέπεται ο καιρός την Τετάρτη στις περισσότερες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας μας καθώς η ημέρα θα ξεκινήσει θα κυλήσει και θα τελειώσει με λίγες νεφώσεις και αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια. Τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ αργά την νύχτα προς τα μεσάνυχτα θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από ΔΝΔ διευθύνσεις με ένταση 3-5Μπ. και στο Αιγαίο από διάφορες γενικά διευθύνσεις με ένταση 3-5Μπ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 2 έως 15 βαθμούς, στα δυτικά από 3 έως 18 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα 4 έως 19 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 9 έως 20 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά ορεινά και αρκετά μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή το μεσημέρι στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3-4Μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας