Υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή σε όλη την χώρα - Ο καιρός το Σάββατο 27/02/2021

2021-02-26

Ιδιαίτερα καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην χώρα μας και κατά την διάρκεια του Σαββάτου, με την ηλιοφάνεια για άλλη μία ημέρα να κυριαρχεί στα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Λίγες μόνον νεφώσεις θα έχουμε κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β-ΒΔ κυρίως διευθύνσεις μέχρι 4 Μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 4 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά από 6 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 7 έως 20 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 9 έως 17 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας