Υψηλές θερμοκρασίες και καλές συνθήκες - Ο καιρός την Τρίτη 23/02/2021

2021-02-22

Εξαιρετικές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στην χώρα μας την Τρίτη, καθώς η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Λίγες νεφώσεις νωρίς το πρωί θα έχουμε μόνο στην βόρεια Κρήτη και στον Έβρο. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 Μποφόρ και στο Αιγαίο από Β διευθύνσεις με την ένταση στα κεντρικά και βόρεια να φτάνει τα 5 με 6 Μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 0 έως 17 βαθμούς, στα δυτικά από 2 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 3 έως 18 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 8 έως 17 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β κυρίως διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας