Ζέστη για την εποχή, αραιές νεφώσεις και ομίχλες - Ο καιρός την Κυριακή 07/11/2021

2021-11-06

Με αραιή συννεφιά και ενδιάμεσα διαστήματα με ηλιοφάνεια αναμένεται να ξεκινήσει, να κυλήσει και να τελειώσει η ημέρα της Κυριακής για τα περισσότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα, ενώ τις πρωινές ώρες θα παρατηρηθούν και πάλι τοπικές ομίχλες. Λίγο πιο πυκνές δείχνουν να είναι οι νεφώσεις κατά την διάρκεια της ημέρας στην βόρεια Ελλάδα, χωρίς ωστόσο αυτές να δίνουν κάποιο φαινόμενο. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από Ν κυρίως διευθύνσεις με ένταση 2 με 4 Μποφόρ και στα νότια ανοιχτά τμήματα του Πελάγους μέχρι 5 Μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις και θα φτάνουν κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια τα 5 με 6 Μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 11 έως 22 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 25 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 14 έως 27 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 14 έως 26 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 15 έως 24 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αραιή συννεφιά καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και ενδιάμεσα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β διευθύνσεις με ένταση γύρω στα 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα λίγο πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από Β κυρίως διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας