Ζεστός και αίθριος ο καιρός - Πρόγνωση καιρού Ελλάδος το Μ.Σάββατο 18/04/2020

2020-04-17

Παραμένουν και το Μ.Σάββατο οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη την χώρα καθώς για άλλη μία ημέρα η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει σε όλα τα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα. Λίγη αραιή συννεφιά θα έχουμε μόνο στα βορειοδυτικά και νωρίς το πρωί στα Δωδεκάνησα. 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ΒΔ διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ και στο Αιγαίο από διάφορες γενικά διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο, θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 7 έως 25 βαθμούς, στα δυτικά από 7 έως 25 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα από 8 έως 24 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 11 έως 24 βαθμούς και τέλος στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑ κυρίως διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με λίγη αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ιωάννης Μπουσάκας